Skip to content

Bel of whatsapp voor een afspraak!

06 – 49 91 56 58

 

Openingstijden

di 9.30 – 18.00 uur
wo 9.30 – 18.00 uur
do 9.30 – 18.00 uur
vr 9.30 – 21.00 uur
za 9.00 – 17.00 uur

Over Nuby’s

Hoe het allemaal begon

Al van jongs af aan wilde Chantal  (roepnaam Nuby) ‘iets’ met haarstyling doen. Haar omgeving stimuleert haar een ‘normale’ opleiding te volgen en een goede baan te vinden.  Als medewerker bij een gerenomeerd internetbedrijf blijft het toch kriebelen bij Chantal. In 2002 vindt ze het tijd om er echt iets mee te gaan doen en is ze (naast haar kantoorbaan) opleidingen en cursussen gaan volgen. 

Na stages te hebben gelopen bij verschillende kapsalons komt Chantal in 2010 bij Hairstudio Variaty in Almere terecht. Een leuke, trendy en gezellige salon met veel diversiteit. Hier kon Chantal al haar creativiteit kwijt, leerde ontzettend veel vaardigheden en deed zij veel vakkennis op.  <P>

Als Chantal vaak met naamgenoten komt te werken besluit ze om niet alleen de naam Nuby ook als roepnaam te gebruiken op zakelijk gebied. De naam Nuby’s heeft zij ooit als koosnaam gekregen, verwijzend naar de Nubische prinses uit Egypte genaamd Nefertiti. Chantal vond deze naam zo mooi en passend dat ze hem is gaan gebruiken in de salon waarmee zij haar merk- & handelsnaam nog sterker neerzet om hiermee een “brand” te worden.

Afspraak maken?Bel of whats-app 06 -  49 91 56 58.
Afspraak maken?
Bel of whats-app 06 – 49 91 56 58.
Chantal_Sporkslede

Dit zijn Nuby’s Hairstyling kernwaarden

  1. Multi cultureel of etnisch hairstyliste; ik geef mezelf voor 100% wanneer iemand bij mij in de stoel zit. Mijn doel is om een ieder, ongeacht de  haarsoort, dan ook professioneel te behandelen en verzorgen.
  2. Op de hoogte van de laatste trends op het gebied van Natural Black-& Mixed hair.
  3. Geef mijn klanten advies op maat om ze de beste uitstraling te geven die bij ze past.
  4. Elke klant met een positief en goed gevoel de salon te laten verlaten!

Black Hair specialist

In 2011 start Chantal als zzp-er onder de naam Nuby’s Hairstyling. In de overgang van 2011 naar 2012  is ze zich steeds meer gaan verdiepen in de verzorging en behandeling van kroes haar. Haar kennis in Black Hair wil Chantal tot de dag van vandaag heel graag delen, vandaar de keuze om zich hierin te specialiseren. 

Devacut & Pintura

Tot op de dag van vandaag blijft Nuby zich verdiepen en ontwikkelen in Black Hair. Meest recent is haar in New York behaalde Devacut certificaat (2018). Ook hier heeft zij de Pintura verf-techniek geleerd. 

Crochetbraids

In 2014 heeft zij zich ook weten te specialiseren in crochetbraids. Met laatstgenoemde heeft ze al veel succesvolle behandelingen uitgevoerd. Ook gaat Nuby geregeld naar hair events is binnen en buitenland. 

Als hairstylist heeft Nuby oog voor haar klanten. “Ik zie wat een gezonde haarbehandeling en goed haaradvies met mensen doet, hoe ze veranderen en hoe dat ze meer zelfvertrouwen geeft”. Nuby neemt de tijd voor haar klanten, is op de hoogte van trends, houdt haar vakkennis bij en werkt met topproducten.

Het doel is om bij elke klant het juiste kapsel te creëren. Elke keer als dit lukt geeft haar dat een persoonlijke drive om verder te gaan!

Certificaat_ChokkasAcademy

Hoogtepunt in haar carrière

Een kroon op haar harde werken en doorzettingsvermogen is de prijs “Black Hair Salon Award” die ze in 2015 ontving. Chantal kreeg de prijs uitgereikt door jurylid Shirley Wijngaarde van Chokka’s (één van de meest bekendste black hairstylisten van Nederland).
Chantal is super trots: “Mijn droom is werkelijkheid geworden, omdat ik de eerste Black Hair Salon Award heb gewonnen. Het wordt tijd dat black en mixed meer aandacht krijgen in de kappersbranche in Nederland. Het is toch nog steeds een ondergeschoven kindje bij de opleidingen maar ook in de media”.

Black_Hair_Salon_Award_Nuby

Wat is je visie voor de komende vijf jaar?

Chantal is vastberaden verdere bekendheid te krijgen en uit te groeien tot een begrip met haar Natural Black hair specialisatie in Almere en omstreken. Verder wil ze zichzelf blijven door ontwikkelen met vaardigheden, vakkennis en trends. Ook wil ze uitbreiden door middel van haar eigen webshop met de verkoop van natuurlijke producten speciaal gericht op Natural Black- & Mixed hair. 

Chantal heeft als ultiem einddoel;  Een eigen salon!